Het leggen van een geboortelijst is een stap dichter bij de geboorte van je nieuwe spruit. Voor deze speciale gebeurtenis maken we dan ook graag voldoende tijd.

  • Het leggen van je lijst doe je best drie tot vier maanden voor je uitgerekende datum. De spullen die we speciaal voor jou bestellen, liggen dan zeker klaar. Een afspraak kan je telefonisch maken. Kom je echter een datum vastleggen in de winkel, dan kunnen we je al wat folders meegeven en kan je reeds een kijkje nemen.
  • Om spullen uit te kiezen die het best bij jou passen, krijg je voldoende informatie. We hebben een viertal uren nodig. Op zaterdag zijn de plaatsen snel bezet, contacteer ons dus tijdig.
    Om je een idee te geven van wat je op je lijst kan zetten, hebben we een voorbeeldlijst voor je opgesteld:  Alles-erop-en-eraan lijst.
  • Producten die je graag en/of snel wil hebben, duiden we aan als je favorieten. Uiteraard kan je ook zelf op voorhand producten van je lijst aankopen. Denk hierbij aan de eerste kleren, de kinderwagen, enz.
  • Om iedereen een cadeau naar eigen budget te laten kopen, kan je cadeaubonnen op je lijst zetten. Je kan deze bonnen samentellen om grotere artikelen aan te kopen.
  • Van zodra je kindje geboren is, worden de spullen klaargezet in een eigen kast. Bovendien geven we je een code mee zodat bezoekers online je lijst kunnen raadplegen. Een cadeau dat online aangekocht werd, kan de koper afhalen of geven we mee met de ouders. Personaliseer je babywebsite met foto’s en teksten.
  • Het afsluiten van je lijst doe je zo’n twee maanden na de geboorte. Maak hiervoor opnieuw een afspraak. Wij bezorgen je een overzicht van de speciaal voor jou aangekochte artikelen (kinderwagen, autostoel, enz), seizoensgebonden kleren en promotieartikelen die gekocht moeten worden. Andere producten nemen we indien gewenst terug. Je ontvangt een cadeaubon ter waarde van 10% van de verkochte spullen (met uitzondering van de grote artikels).