joolz 1

Joolz day² :: Een kinderwagen als geen ander

In 2004 kreeg Joolz voor het eerst het zonlicht te zien en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Na het grote succes van Joolz Day werd in 2014 de Joolz Geo gelanceerd. Tijd dus om voor iets nieuws en de Joolz Day werd volledig herzien en kreeg een volledige make-over!

Read more

nanami-1

Nanami :: In love with nature

Nanami betekent ‘De zeven wereldzeeën’. De originele prints zijn geïnspireerd door de natuur en de eskimo’s die veel voorkomen in Groenland. De materialen die voor deze collectie gebruikt zijn, voelen zacht aan en zijn comfortabel voor je kleintje.

Read more

KERSTSHOPPING

12 december van 17u tot 20u & 13 december van 10u tot 18u
Nog op zoek naar hét perfecte kerstcadeau voor je zus, broer, oom, tante, nichtje, neefje, oma, opa, meter, peter,…? Rep je dan naar onze oergezellige kerstshopping. Onze winkel wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstmarktje met de origineelste en hipste cadeaus. Handgemaakte lederwaren (-10% korting!), bijzondere juweeltjes, stoere loopfietsen, betoverende lampjes, warme pyjama’s,… Noem maar op, je vindt het bij In de Wolken.

HIJ KOMT, HIJ KOMT!

29 november van 12u tot 16u
Haal nu alvast je kleurprent op in de winkel en kom op 29/11 je verrassing halen bij niemand minder dan de Sint. Mama’s en Papa’s ontdekken ondertussen ons originele speelgoed mét 10% korting.

AFTER-WORK SALE

14 november van 17u tot 20u
Trommel al je vriendinnen op en kom heerlijk relaxed shoppen met een glaasje bubbels en hapjes. Je ontdekt die avond niet alleen onze nieuwste spullen voor kids maar ook heel wat hebbedingen voor jezelf (denk: handtassen, juwelen, hippe interieurartikelen,…). Bovendien krijg je je favoriete artikel aan – 10% korting.

laarsjes

Nieuw schooljaar

Vergeet de spullen voor het nieuwe schooljaar niet! LAARZEN in alle kleuren van de regenboog én verpakt in een handig linnen zakje!! Maar ook pennendozen, zwemzakjes, het eerste boekentasje, …