Welkom in onze winkel

Ben je in de wolken? Dan zetten we in onze kinderspeciaalzaak dat gevoel graag verder!

Met enthousiasme en passie ontvangen we jou in ons volledig vernieuwd pand  met meer dan 250 m² boordevol moois.  Voor de inrichting hebben we gekozen voor een lichte, frisse uitstraling.

Op het gelijkvloers kies je uit een hippe en zachte kledingcollectie voor kinderen tot vier jaar. Bovendien zijn er tal van accessoires die kinderen, tieners én volwassenen zullen charmeren.

De geboortelijsten worden gepresenteerd in een volledig ingerichte kamer met kastjes die wachten op de komst van een nieuwe spruit. Hier bespreken we jullie wensen en verlangens en komen we samen tot een persoonlijk verhaal.

Op de eerste verdieping  vind je zowel praktische spullen als onweerstaanbare hebbedingen, kortom alles wat thuishoort in de leefwereld van baby, peuter, kleuter. Naast enkele vaste waarden leren wij je ook graag nieuwe merken kennen, zo ontdek je bij In de wolken spullen die je nergens anders vindt.

  • Originaliteit en service, dat bieden we jou. We zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe merken en werken samen met startende ontwerpers. Je kan aldus ook originele cadeaus op je lijst zetten. Misschien ben je wel op zoek naar een speciaal geschenk …
  • Dat In de wolken een dynamische winkel is, wijst de toekomst zeker uit. We houden de laatste trends nauwlettend in het oog en willen jullie uiteraard ook regelmatig met acties verwennen. Dit alles kan je volgen onder de rubriek ‘kalender’. Wil je zeker niets missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook , Pinterest en Instagram

Graag tot binnenkort!

Bram en Kiala

Wie zijn wij?

Bram Cole

Bram Cole

zaakvoerder

Bram Cole is zaakvoerder én trotse papa van drie knappe dochters Jinte, Babet en Kaat, maar ook leraar van opleiding en coördinator van het diagnosecentrum Triangel. Zijn ervaring met kinderen, mannelijke nuchterheid én ondernemingszin zullen u als klant zeker kunnen helpen.

Jinte, Babet en Kaat

Jinte, Babet en Kaat

geluksfeeën

Jinte, Babet en Kaat zijn de geluksfeeën van In de wolken. Ze hebben als echte ervaringsdeskundigen feedback gegeven en bepaalden hierdoor onrechtstreeks mee de collectie. Zowel kleding als spullen moeten er niet enkel leuk uitzien, ze moeten ook zacht, gemakkelijk te gebruiken, uitdagend en stimulerend zijn.

Kiala

Kiala

zaakvoerster

Kiala Freysen is zaakvoerster, maar ook een creatieve duizendpoot met ervaring als verpleegster, lerares, adjunct-directeur van een school en uiteraard ook fiere mama. Haar enthousiasme, praktische ingesteldheid en zin voor ethiek zullen u inspireren.

Foto’s